Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen vechtpartij Kapelle gezocht

Toegevoegd: 24-05-2012, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE -  De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij op de Postweg in Kapelle, vanochtend rond 08.00 uur.

Vier jongens, 12, 13 en 14 jaar en afkomstig uit de gemeente Reimerswaal, fietsten rond dat tijdstip over de Postweg toen er een tegenligger aankwam. De tegenligger, een man, gaf één van de jongens een klap waarna een vechtpartij ontstond.


Het signalement van de man luidt: Ongeveer 40 jaar oud en 1,75 m lang. Kort zwart gemillimeterd haar. Gekleed in sportkleding en bergschoenen waarbij de sokken over de broek werden gedragen. Hij reed op een zwarte mountainbike met zwarte bagagekist.

De politie verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (25-5-2012 om 23:05)
Ja hoor indy, tegenwoordig slaan ze al uit balorigheid........en hoop nu maar dat je dat nóóit meemaakt....................
Peiter melis (25-5-2012 om 17:21)
Tegenwoordig hoef je al niets te doen of ze slaan je! ik zelf fiets daar elke dag. afgelopen winter kwam er een wielrenner zonder licht en zonder bel ons tegemoet gereden. ik reed netjes aan mijn kant v/d streep. maar toch gaf hij mij een trap, waarna ik een paar dagen niet lekker heb gelopen.
Indy (25-5-2012 om 12:22)
En waarom sloeg die man? Wat deden die jongens? Helemaal niks zeker? Je gaat toch zomaar niet iemand op z'n snuit slaan?
Cookie-instellingen beheren