Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonden en files door ongeluk N59

Toegevoegd: 25-05-2012, 14.47 uur - Update: 25-05-2012, 15.40 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWERKERK - Bij een kop-staartbotsing op de N59 tussen Zierikzee en Nieuwerkerk zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.

Rond 12.20 uur kwamen nabij hectometerpaaltje 20,1 een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een ongeval met beknelling en stuurden naast de ambulancedienst zodoende ook de brandweer ter plekke. Die rukte met drie voertuigen uit, maar hoefde uiteindelijk alleen te assisteren.


Ter plaatse stond het verkeer te wachten voor de verkeerslichten. Een 38-jarige man had dit te laat in de gaten en botste op de achterste auto van de rij met daarin een 58-jarige vrouw. Beiden zijn afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Ze zijn allebei per ambulance ter observatie naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer heeft na de berging van de beide auto's het wegdek gereinigd. Vanwege het ongeluk was er ruim een uur geen verkeer mogelijk over een deel van de N59. Rijkswaterstaat, politie en brandweer werden ingezet om het verkeer om te leiden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren