Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Postzakken in water gevonden Hulst

Toegevoegd: 25-05-2012, 21.15 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In het water van de Zandput in de Zoutestraat in Hulst zijn vrijdagochtend postzakken gevuld met post aangetroffen. Dat meldt de politie.


Agenten troffen ter plaatse twee met post gevulde zakken van een Nederlandse postbesteldienst aan. Deze natte post is naar een depot van deze besteldienst gebracht. Daar wordt alles gedroogd, ook wordt onderzocht hoe de post in het water is terechtgekomen.

Het personeel van postbezorgdiensten mag geen post openmaken, maar als na droging het adres nog leesbaar is, wordt de post alsnog bij de geadresseerden bezorgd. Het gaat voornamelijk om postbescheiden voor bewoners van de omgeving Zoutestraat / Moerschansstraat in Hulst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (7-6-2012 om 22:29)
Puntje bij paaltje blijkt maar weer dat het NIET van POSTNL was maar van een ander bedrijf. beetje zielig de zwarte piet naar postnl schuiven terwijl het niet eens van hun is. makkelijk lullen en iemand zwart maken zonder te weten wie het gedaan heeft oordeel pas als je de werkelijke feiten weet ;)
Gerrit (27-5-2012 om 10:12)
De rest gebruikt kratten om post in te vervoeren. Alleen TNT gebruiken nog postzakken omdat dat nog iets van vroeger is!
Verleden tijd (26-5-2012 om 22:44)
@Peter Nee, er is niet vermeld van welk bezorgbedrijf het afkomstig is.Het is wel bekend, gezien het bij het bedrijf is teruggebracht. Tja, vroeger was een postbode een beëdigd ambtenaar, waar je op kon bouwen. We verlangen er misschien wel naar terug, maar die tijd komt helaas nooit meer terug.
Jan van Spankeren (26-5-2012 om 21:06)
Al ben ook ik voor terugkeer van ons vertrouwde tante post wil ik kwijt dat nu en ook toen alles mensenwerk blijft, weet niets van dit gebeuren dus kan ook niet met vinger wijzen maar ook vroeger kwamen dergelijke zaken voor. Ooit, in de tijd van tante post, tot 2 maal toe raapte ik post van de straat, bij toeval ook 1 maal post voor mij, zoals ik zij, het blijft mensenwerk.
Manu (26-5-2012 om 20:17)
Eerst zeuren over privatisering want dan zou het beter en sneller en goedkoper gaan. Jullie hebben jullie privatisering gekregen om tot de ontdekking te komen dat het juist geen zier verbetering geeft.
Mathilda (26-5-2012 om 18:54)
Je kan tegenwoordig de post ook niet meer vertrouwen met je post. is jammer.maar een tegenbericht op peter. arek bezorgd de floders thuis en niet via post. dus die val al af.
Cookie-instellingen beheren