Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 298 km

Man aangehouden na wildplassen

Toegevoegd: 26-05-2012, 11.30 uur
Door: Roland de Jong

HULST -  De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Steenstraat in Hulst een man aangehouden.


De 26-jarige man uit de gemeente Hulst kreeg een bekeuring voor wildplassen en wilde zich in eerste instantie niet legitimeren. Daarna beledigde hij agenten en gedroeg zich recalcitrant.

Hierop is hij aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ppe (27-5-2012 om 08:39)
zal jullie blij zijn als iemand bij jullie muur aan plassen bent nee politie doet gewoon hun werk of willen jullie dat nederland achteruit gaat moet zelfte doen als amerika gewoon boeten uit delen of mag je ook overal poepen dan jullie moet gewoon niet zeuren of wil nederland vies uit gaan zien
Handhaven (2) (27-5-2012 om 02:53)
Die Marco, Marcel, Wouter en dat soort kornuiten, die worden nog wel eens wat in de maatschappij. Jammer dat het ze aan enige opvoeding en het bijbrengen van fatsoensnormen heeft ontbroken. Maar, ze worden vast nog wel eens volwassen en hopelijk zien ze dan de wereld door een "normale" bril.
Marco (26-5-2012 om 23:55)
Dat er politie is oke, om echte crimi activiteiten op te lossen ja. En eerder aan denken? Jij heb een stalen blaas zeker. En vaak op stations staan er camera's dus ze kunnen het zeker wel zien dat er fietsen worden weggenomen Handhaven. De wet handhaven my ass. Ruzie zoeken dat is het.
Marco (26-5-2012 om 23:49)
Wat zitten jullie allen op K te fitten zeg, waar staat het dat deze persoon tegen een deur stond te urineren? Vaak wordt in bosjes geplast, katten zeik is wat jullie ruiken in de tuin, of eerder jullie bovenlip van je eigen gezeik. Lul de politie niet goed, en zeker niet met deze onzin.
Handhaven (26-5-2012 om 22:35)
@K Weet jij waar de eerstvolgende fiets gestolen zal worden? Tip de politie dan. Ze zullen beslist op tijd aanwezig zijn. Jij vraagt waar WE mee bezig zijn? Ehhh, jij bent gelukkig niet WE, jij bent bezig domme reacties te plaatsen. De politie was bezig de wet te handhaven en zo hoort dat ook.
Wouter (26-5-2012 om 22:20)
Pfff, wat een stelletje losers, niks beters te doen van ons belastinggeld??
Cookie-instellingen beheren