Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Twee inbrekers aangehouden

Toegevoegd: 27-05-2012, 10.08 uur
Onderzoek bij de woning in Kloetinge. Duikers zoeken weggegooide sieraden.
Onderzoek bij de woning in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - De politie is op zoek naar de verdachte van een inbraak vanochtend vroeg in de Schalkstraat in Kloetinge.


De inbraak werd rond 03.45 uur gepleegd, vermoedelijk door drie mannen. Eén van de mannen is nog voortvluchtig. Op de Viaductweg in Kapelle zijn rond 05.40 uur twee verdachten van 21 en 22 jaar oud opgepkt.

De voortvluchtige is een 25 tot 30-jarige man met een Oost-Europees uiterlijk. Hij had een vierkant hoofd en heel kort geschoren blond haar. De man was gekleed in een blauw t-shirt met korte mouw en mogelijk een wit vest.

De inbreker werd voor het laatst gezien bij het Stationspark in Goes. De politie is daar op zoek naar de man. Als u deze man ziet of gezien heeft neemt u dan contact op met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. U kunt zich ook melden op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren