Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Massale vechtpartij op veerboot

Toegevoegd: 27-05-2012, 10.31 uur
De politie bij de massale vechtpartij op de veerboot
De politie bij de massale vechtpartij op de veerboot
© Foto: Youri Bodbijl
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdag ingegrepen nadat op de veerboot van Breskens naar Vlissingen een grimmige situatie was ontstaan.


Een 60-tal personen, voornamelijk bezoekers van een voetbaltournooi in Breskens, gedroeg zich recalcitrant en raakte met elkaar in gevecht op de veerboot. Door ingrijpen van de politie en de Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is de vechtpartij gestopt.

Hierna heeft de politie busvervoer geregeld voor de groep en heeft deze onder begeleiding naar Arnemuiden gebracht. Een 44-jarige man uit Arnemuiden is aangehouden omdat hij geen gehoor gaf aan een vordering van de politie. De man is naar Torentijd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (28-5-2012 om 11:39)
Totale onzin
ANGELO (27-5-2012 om 23:32)
Sommige mensen stel je alsjeblieft zo aan, overdreve gedoe van julie, dr was niks.aan de hand! We lachen er gewoon om
Trui (27-5-2012 om 22:47)
Gewoon niet meer meelaten doen elk jaar stuiten ze op dezelfde problemen je komt voor je plezier, zoniet blijven die herrieschoppers in hun eigen woonplaats
Logisch toch (27-5-2012 om 21:20)
Niets aan de hand. Zwaar overdreven. Tuurlijk wel, heel het bericht is lariekoek. Of ehhh, ligt de inzet van zoveel politie misschien aan de reputatie van de Arnemuidenaren? Denk daar maar eens over na. Ik zou de naam niet willen hebben.
Frits (27-5-2012 om 20:35)
Ik kwam de groep al tegen met de bus er waren er een aantal die het voor de hele groep verpesten . de doorsnee van de groep wou gewoon naar huis maar er waren er een paar die liepen te zieken wat dan weer jammer is voor de rest . Frits
Tim (27-5-2012 om 20:31)
Ik was er wel bij en ik kan je vertellen dat een groot deel van de Arnemuidenaars zich heel erg vervelend gedroeg. Niet luisteren naar de politie als er werd gevraagd werd. Politie stelde zich erg professioneel op, toen er fysiek ingegrepen werd was dat terecht.
Cookie-instellingen beheren