Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw mishandeld door Duitse man

Toegevoegd: 27-05-2012, 13.36 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - Zondag is rond 04.00 uur in de Constantijnweg in Renesse een jonge vrouw mishandeld.

De 18-jarige vrouw zag rond bovengenoemd tijdstip een jonge man in een woning staan. De man begon haar te mishandelen en rende na enige tijd weg. Na een zoekslag is de de jonge man, een 19 jarige Duister, aangehouden door de politie.


De politie heeft deze zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (28-5-2012 om 16:12)
John er staat nergens dat deze vrouw buiten liep toch? Wellicht dat het in haar eigen woning was? Feit blijft dat die Duitser zijn handen thuis had moeten houden! Je moet er niet aan denken dat er weer zoiets als vorig jaar zou gebeuren daar!
Bewoner Renesse (28-5-2012 om 10:18)
Was maar 1 doel wat die mafkezen hadden zo stront lazerus zijn dat je niet meer weet wat je doet. En dan lekker in ander mans tuinen onder kotsen en zeiken. Ik wil de mensen die gepakt zijn dit weekend opdraaien voor de schade. En de bewoners 1000 euro aan geleden schade moeten afdragen..
John (27-5-2012 om 14:49)
Vreemd verhaal: een meisje van 18 ziet een jongen om 4u.s'nachts binnen in een huis staan. Dan mishandeld deze duitse jongen het meisje en rent weg. Hieruit valt op te maken dat de jongen het meisje buiten zag en om een of andere reden naar buiten liep en haar mishandelde(?) Waarom deed hij dat?
Cookie-instellingen beheren