Weerbericht:
In het (zuid)oosten enkele wolkenvelden. Elders stapelwolken
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Brand Middelburg korte tijd uitslaand

Toegevoegd: 27-05-2012, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het oude centrum van Middelburg heeft vanmiddag korte tijd een uitslaande brand gewoed.


De brand woedde in een woning aan de Bree en werd rond 13.55 uur ontdekt. De brand was al snel uitslaand uit een dakkapel. De brandweer schaalde zodoende op naar middelbrand en alarmeerde twee blusvoertuigen en een ladderwagen.
 
De brandweer ging na aankomst binnen op zoek naar mensen. Er werd niemand aangetroffen. De brand woedde in een slaapkamer op de tweede verdieping en er leek sprake te zijn van doorslag naar de zolder. Rond 14.10 uur kon het sein brand meester worden gegeven. Uiteindelijk hoefde er maar een van de twee tankautospuiten ten worden ingezet.
 
De brandweer heeft nageblust en met behulp van ventilatoren is het pand voor zover mogelijk rookvrij gemaakt. Salvage werd ingeschakeld om de verdere schade te beperken. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland was er sprake van geringe rook- en roetschade.

 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren