Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden lokaal mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Oliebollenkraam in Middelburg uitgebrand

Toegevoegd: 02-11-2004, 14.29 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Dinsdag is een oliebollenkraam aan Plein 1940 in Middelburg geheel uitgebrand.

Rond twaalf over elf vanochtend brak door nog onbekende oorzaak brand uit in de kraam. Op het moment dat de brand uitbrak was de eigenaresse van de kraam hierin niet aanwezig. Toen de eigenaresse ter plaatse kwam kwam er rook uit de kraam.

De brandweer, die overigens pas na enige tijd arriveerde vanwege een andere melding, moest de brand blussen door middel van poederblussers. Dit vanwege het feit dat je vet dat in brand staat niet kan blussen met water. Als je dat wel doet ontstaan grote steekvlammen.

De schade aan de kraam is groot. Het was overigens de eerste dag van het vijfentwintigste seizoen dat de kraam open zou zijn. Helaas kwam daaraan al snel een einde.. Hoe de brand precies is ontstaan is niet geheel duidelijk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren