Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 119 km

Dief aangehouden dankzij camerabeelden

Toegevoegd: 28-05-2012, 18.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In het zwembad Scheldorado in Terneuzen is zondagmiddag rond 12.15 uur een dief van een portemonnee aangehouden.

Een stel was naar het zwembad gekomen en had zich omgekleed. Toen zij in het zwembad kwamen, bedachten zij ineens dat ze hun portemonnee nog in het kleedhokje hadden laten liggen. Ze zijn direct teruggegaan, maar de portemonnee was al weg. De man is toen naar de balie gelopen en daar bleek dat de dief op de camerabeelden stond. Direct werd door de medewerkers van Scheldorado de Zeeuwse politie gebeld.


Die kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. Naar aanleiding van de camerabeelden is even later een 34-jarige man uit Gent aangehouden. Hij bleek de portemonnee gestolen te hebben en deze in zijn eigen auto gelegd te hebben. Het werd een duur dagje zwembad voor de dief, want na overleg met de officier van justitie bepaalde deze dat de aangehouden verdachte een boete van € 250,- moest betalen.

Ook moest hij de € 15,- die hij uit de portemonnee had weggehaald, terugbetalen. Nadat de Belg dit had gedaan, is hij weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren