Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Drie aanhouden voor zware mishandeling

Toegevoegd: 28-05-2012, 18.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.30 uur is een 19-jarige jongen uit de gemeente Schouwen Duiveland zwaar mishandeld door drie onbekenden.

De jongen is met een kaakbreuk in het ziekenhuis opgenomen en moet geopereerd worden. Mogelijk is de oorzaak van de mishandeling dat de jongeman zijn zusje te hulp wilde komen toen zij werd lastiggevallen door de drie verdachten.


Agenten van de Zeeuwse politie kwamen bij deze ruzie tussenbeide en hebben alle personen gescheiden. Toen de agenten weer even verderop bezig waren, zagen de drie verdachten vermoedelijk hun kans schoon en vielen zij de 19-jarige jongen aan.

Twee van de drie verdachten konden direct worden aangehouden en de derde is later nabij het politiebureau aangehouden. De drie zijn afkomstig uit Oud-Beijerland en Rotterdam. Ze zijn 19, 21 en 22 jaar oud. De mannen zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en ze zijn daar in verzekering gesteld.

Door agenten van de Zeeuwse politie zijn diverse getuigen gehoord over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (29-5-2012 om 00:27)
@ Marijke: eerst even goed lezen! Ze zijn direct gepakt door de politie...
Marijke (28-5-2012 om 18:59)
Lafbekken!!! Moeten ze overdag eens doen dan kunnen ze gelijk in hun sodemieter worden gepakt!!!
Cookie-instellingen beheren