Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na burenruzie

Toegevoegd: 28-05-2012, 18.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - Na een geschil tussen twee inwoners van St. Philipsland is vanmiddag om ongeveer 13.00 uur een 53-jarige man aangehouden door agenten van de Zeeuwse politie.

Deze man had een schutting vernield en daagde diverse mensen uit tot een vechtpartij door hen te duwen en te trekken. Uiteindelijk kreeg de man een duw waardoor hij met zijn hoofd tegen een betonnen paaltje aan viel. Hierdoor ontstond een hoofdwond. Enige tijd later gooide hij de ruit van een woning in de Voorstraat in met stenen.


De Zeeuwse politie is op verzoek van diverse getuigen ter plaatse gekomen en de 53-jarige vernieler is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij wordt op dit moment verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Els (30-5-2012 om 15:54)
Die man word wel gepest en getreitert.en dat moet klaar zijn. halve dorp heeft er over dat hij zo gepest word. maar ik ben er niet bang. gewoon normaal tegen hem doen als tegen andere mensen.
Straatbewoner (29-5-2012 om 12:47)
Dat pesten en uitdagen klopt niet! Want iedereen is namelijk bang voor hem. Ik woon er zelf vlak bij en heb het nog nooit gezien! Hij zei zelf ook al dat hij 7 dagen zijn pillen niet had ingenomen. En dan gaat het steeds fout. En het is niet gebeurd na een pesterij. Hij deed dit uit het niets!
Flupje (28-5-2012 om 23:18)
Klopt vast dat hij medicijnen moet innemen, ik praat het niet goed, maar niet alles kan in die man zijn schoenen worden geschoven. Hij wordt namelijk helaas ook regelmatig gepest en uitgedaagd door bepaalde personen...
Ik (28-5-2012 om 20:21)
Deze man had weer eens zijn medicijnen niet ingenomen. Dit is al de zoveelste keer dat hij is opgepakt, en morgen loopt hij weer vrij rond. Iedereen is bang voor hem. Hij heeft al veel nare dingen veroorzaakt.Tot er een keer iets heel ernstig gebeurd.
Jaap (28-5-2012 om 20:15)
Het gezegde dat het verstand met de jaren komt gaat bij deze persoon niet op. Zielig gedrag..........
Cookie-instellingen beheren