Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Vier gewonden bij ongeluk Ellemeet

Toegevoegd: 28-05-2012, 18.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
ELLEMEET - Bij een ernstig ongeluk in Ellemeet zijn maandagmiddag vier inzittenden van een personenauto gewond geraakt.

Het ongeval vond even na 15.00 uur plaats op de Kuijerdamseweg. De bestuurder van de auto raakte door onbekende oorzaak van de weg, ramde een kabelkast van energiemaatschappij Delta en belandde in de sloot naast de weg. In de auto zaten vier personen welke allemaal gewond zijn geraakt.


De brandweer heeft het dak van de auto geknipt om de inzittenden van de achterbank te bevrijden. Voor één slachtoffer is er een traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Ook de andere slachtoffer zijn per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De weg is hiervoor lange tijd afgesloten geweest. Het verkeer is omgeleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren