Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Diverse inbraken Pinksterweekend

Toegevoegd: 28-05-2012, 22.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In het Pinksterweekend is door de gehele provincie ingebroken bij bedrijven en in woningen. In het totaal gaat het om zes inbraken. 

Bij een takstation aan de Oude Zoutdijk in Hulst is in de nacht van zondag op maandag omstreeks 04.15 uur een inbraak gepleegd. Door de dader(s) werd de toegang geforceerd om het pand binnen te komen. Uit de winkel is rookwaar meegenomen. De hoeveelheid is nog niet bekend. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie en deze stelt een onderzoek in. 


In de nacht van zondag op maandag, rond 05.00 uur, is ingebroken in een autobedrijf in St. Philipsland. Door de toegang te verbreken is/zijn de dader(s) het bedrijfsterrein opgekomen. Zij zagen kans om een witte Audi A1 weg te nemen. Het kenteken van de auto is 82-SXG-3. 

In een leegstaande woning aan de Herenweg in Aardenburg is tussen zaterdag 18.00 uur en maandag 09.15 uur ingebroken. Uit de woning werd tien tot twaalf meter koperen leiding weggenomen. De waarde hiervan is niet bekend. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door een deur te forceren. 

Bij een bedrijf aan de Tiberghienweg in Clinge is tussen zondag 19.00 uur en maandag 08.30 uur ingebroken. Door de dader(s) werd de toegang geforceerd om het terrein op te komen. Vanuit het bedrijf zijn vier tractorwielen weggenomen. De waarde hiervan is niet bekend. 

Zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Middelburgsestraat in Oost-Souburg. Om de woning binnen te komen heeft/hebben de dader(s) een deur geforceerd. Uit de woning is buitenlands aardewerk/serviesgoed weggenomen. 

Bij een woninginbraak in Renesse is een onbekend geldbedrag weggenomen. De inbraak vond plaats tussen zaterdag 10.30 uur en zondag 00.45 uur en de dader of daders zijn de woning binnengekomen door een deur open te breken. De woning werd doorzocht, de bewoners hebben aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie. De technische recherche gaat een sporenonderzoek doen in en om de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (28-5-2012 om 23:16)
Het kan aan mij liggen maar het lijkt wel of het steeds erger wordt kei hard aanpakken! en de straffen hanteren die in de thuislanden gelden!
Cookie-instellingen beheren