Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravan losgeschoten bij Kortgene

Toegevoegd: 29-05-2012, 12.24 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Op de Oost-Westweg (N255) bij Kortgene is vanochtend een caravan losgeschoten.

Volgens de politie vond het voorval rond 10.30 uur plaats. Voor zover bekend raakte er niemand gewond en was er alleen sprake van materiele schade.


Hoe de caravan los is kunnen komen is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (30-5-2012 om 13:03)
@Jan: ook bij hobbels in de weg kan een juist aangehaakte caravan niet loskomen. Conclusie kan volgens mij alleen maar zijn dat de bestuurder zijn caravan niet goed heeft aangekoppeld. En dan komt hij vroeger of later wel van de auto, met of zonder hobbels.
Andere jan (30-5-2012 om 10:53)
Van een hobbel in een weg gaat een caravan echt niet los als hij juist gemonteerd is, heb wel auto's op zijn kop zien liggen met de caravan er nog aan.
D. (29-5-2012 om 23:57)
Die bobbel die ze daar veroorzaakt hebben is gewoon gevaarlijk. Onbegrijpelijk dat dat nog niet opgelost is. Met zwaar verkeer over die weg lijkt het ook steeds erger te worden.
E pluribus unum (29-5-2012 om 22:51)
Beste Jan, De wegbeheerder is de provincie Zeeland, deze zijn verantwoordelijk voor deze schans welke mijn kinderen prachtig vinden als we er over heen gaan, maar de eigenaar van deze caravan waarschijnlijk een stuk minder
Petra (29-5-2012 om 19:13)
Het was net na de nieuwe fietstunnel gebeurd. We dachten gelijk dat het mogelijk gebeurd zou kunnen zijn door de bobbel die op die tunnel zit. ( en niet goed vast gemaakt waarschijnlijk)
Jan (29-5-2012 om 12:41)
Ik heb het gezien en weet hoe het komt : de weg bij de nieuwe tunnel is nog steeds niet vlak. het heet blijkbaar "de schans" . heb er een paar maal over gebeld en gezegd dat er ongelukken van zullen komen. bestuurder, stuur de nota maar naar de gemeente Noord Beveland
Cookie-instellingen beheren