Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie zoekt getuigen diefstal Golf

Toegevoegd: 01-06-2012, 09.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
KATTENDIJKE - Donderdagavond dacht een 53-jarige Belg uit Wetteren een duik te gaan maken nabij de Oude Zeedijk in Kattendijke. 

Hij parkeerde rond 18.00 uur zijn blauwe VW Golf (met Belgisch kenteken 1-BRF-114) op een parkeerplaats aldaar en ging, samen met een buddy, het water in. Op de parkeerplaats stonden meerdere auto's geparkeerd. Toen zij een klein uurtje later weer boven water kwamen, bleek de auto weg te zijn.  


De eigenaar heeft direct aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie. Die heeft de auto direct in het opsporingssysteem gesignaleerd en agenten keken uit naar het voertuig. De Zeeuwse politie hoopt deze diefstal op te lossen en vraagt hierbij mede de hulp van mogelijke getuigen.

Mochten er mensen zijn die iets gezien hebben, dan worden zij verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844. Vanuit België kan men bellen met 0031-343-578844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (3-6-2012 om 10:50)
Hoop het niet voor de eigenaar maar ben bang dat die allang in 1 van de oostblok landen is, sterkte voor de eigenaar en hoop dat die zijn auto toch terug krijgt
Cookie-instellingen beheren