Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lugubere vondst in Zierikzee

Toegevoegd: 01-06-2012, 15.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - In de binnenstad van Zierikzee zijn in de afgelopen dagen twee vreemde vondsten gedaan door omwonenden. 

De vondsten zijn gemeld via de dierenpolitie en betreffen gecoupeerde staarten die mogelijk afkomstig zijn van honden. Een eventueel ras is niet bekend. Het zijn allebei grijskleurige staartjes en ze zijn gevonden in de Houwersweg en de Steiltjesstraat in Zierikzee. 


Mochten er mensen zijn die weten waar de staartjes vandaan komen, of die op een andere manier getuige zijn geweest, worden zij verzocht zich te melden via het telefoonnummer van de dierenpolitie: 144.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (20-6-2012 om 23:07)
@Thera en VdVonck: helemaal mee eens!! Als iedereen zich eens niet alleen om zichzelf bekommert dan zou misschien zoiets als in Westdorpe niet gebeuren. Maar mensen hebben geen lef meer tegenwoordig en het zijn de zwakken die de dupe zijn.
VdVonck (20-6-2012 om 20:08)
Dat is een mooie oplossing Thera! Voor alle andere lezers: Kom je iemand op straat tegen met een gecoupeerde pup (staart of oortjes) Bel 144.. Kleine moeite om te doen en hoe meer ze er pakken, hoe minder het gaat voorkomen!
Thera (3-6-2012 om 17:16)
@Dekker, een roofvogel die honden eet en staart laat vallen in binnenstad?
Thera (2-6-2012 om 12:26)
DNA-test registreren en opslaan in bestanden dierenartsen. Elke hond moet een keer naar de dierenarts llijkt me. De eigenaar zal nu de gedachten hebben dat hij/zij het voor elkaar heeft maar honden met gecoupeerde staarten bebben de aandacht.
Andrea (1-6-2012 om 23:22)
Het is zonde voor de beestjes.
Sylvia (1-6-2012 om 20:39)
Nou, het is maar te hopen dat ze deze dierenvriend snel hebben opgespoord.
Cookie-instellingen beheren