Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Dode en gewonde bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 03-06-2012, 04.06 uur - Update: 03-06-2012, 13.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een ongeval in Hulst is in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man uit Stekene (België) om het leven gekomen. Na het ongeval is een automobilist, die bij het ongeluk betrokken was, doorgereden.

Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats op de Tolweg, de parallelweg langs de Absdaalsewel (N258). Een automobilist is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met twee fietsers. Beide fietsers kwamen ten val en raakten gewond. Eén van de slachtoffers is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.


Het andere slachtoffer, een 44-jarige man uit Stekene, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De gewonde ligt nog in het ziekenhuis en wordt zondag door de politie gehoord. Voor het ongeval werd ook de hulp van een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet.

De automobilist die bij de botsing betrokken was is doorgereden. Uit het sporenonderzoek is gebleken dat de auto een personenauto van het merk Alpha Romeo is met het bouwjaar 2005-2006 en de kleur donker metallic blauw. Het voertuig verloor een buitenspiegel en minimaal één ruit werd vernield.

Getuigen die weten waar de auto vandaan komt, of die op een andere manier getuige zijn geweest, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844, anoniem 0800-7000 of op het politiebureau in Hulst. Belgen die meer denken te weten kunnen bellen met 0031-343578844

De politie is na het ongeval een onderzoek gestart. De parallelweg is daarvoor volledig afgesloten geweest.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (3-6-2012 om 09:25)
Hopelijk pakken ze hem/haar snel, grote kans dat er drank of drugs in het spel is. Goed dat ze een duidelijke omschrijving van de auto hebben kunnen geven.
Sterkte (3-6-2012 om 09:09)
Sterkte aan de nabestaande. Veel beterschap voor de man/vrouw die gewond is geraakt. Sterkte ook weer aan de hulpverleners. Hopen dat de dader(s) snel worden opgepakt.
M (3-6-2012 om 07:29)
Hoe ziek ben je als je na zoiets door durf te rijden! Echt diep triest!
Jeroen (3-6-2012 om 07:06)
Vreselijk! Als dit weer het gevolg is van drank of drugs dan moeten ze maar eens keihard optreden tegen al die lui die onverantwoord achter het stuur kruipen! Hoeveel doden moeten er nog vallen? Mensen kiezen bewust om te drinken en dan te gaan rijden. Dat moet gewoon tegen gehouden worden!
Cookie-instellingen beheren