Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en gewonde bij ongeval Hulst

Toegevoegd: 03-06-2012, 04.06 uur - Update: 03-06-2012, 13.47 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Bij een ongeval in Hulst is in de nacht van zaterdag op zondag een 46-jarige man uit Stekene (België) om het leven gekomen. Na het ongeval is een automobilist, die bij het ongeluk betrokken was, doorgereden.

Het ongeval vond rond 01.30 uur plaats op de Tolweg, de parallelweg langs de Absdaalsewel (N258). Een automobilist is door nog onbekende oorzaak in botsing gekomen met twee fietsers. Beide fietsers kwamen ten val en raakten gewond. Eén van de slachtoffers is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.


Het andere slachtoffer, een 44-jarige man uit Stekene, is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De gewonde ligt nog in het ziekenhuis en wordt zondag door de politie gehoord. Voor het ongeval werd ook de hulp van een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet.

De automobilist die bij de botsing betrokken was is doorgereden. Uit het sporenonderzoek is gebleken dat de auto een personenauto van het merk Alpha Romeo is met het bouwjaar 2005-2006 en de kleur donker metallic blauw. Het voertuig verloor een buitenspiegel en minimaal één ruit werd vernield.

Getuigen die weten waar de auto vandaan komt, of die op een andere manier getuige zijn geweest, worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844, anoniem 0800-7000 of op het politiebureau in Hulst. Belgen die meer denken te weten kunnen bellen met 0031-343578844

De politie is na het ongeval een onderzoek gestart. De parallelweg is daarvoor volledig afgesloten geweest.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-6-2012 om 13:27)
@anja, wat een onzin, drank blijft aantal uren in het bloedt zitten, drugs een aantal weken, weet waar je over praat. doorijden na ongeval is een misdrijf of je nu dronken bent of niet, helaas komt er iemand niet meer thuis en dat heeft niemand zo gewild
Hoezo zo zeker (3) (4-6-2012 om 23:11)
@Hawa Jouw gebazel is zo goed als zeker gestoeld op gebrek aan kennis. @Tinus Is het jou al eens overkomen? Ik wens het je niet toe. Wie weet hoe jij reageert in zo'n situatie. @Allen Wacht het onderzoek af en reageer dan nog eens.
Hoezo zo zeker ? (2) (4-6-2012 om 23:11)
@M Niemand is hier begripvol. Maar merk wel mensen op die niet oordelen zonder kennis van zaken. @H Is het jou al eens overkomen? Ik merk hier niemand op die er begrip voor heeft, wel mensen die niet ongenuanceerd oordelen, zoals jij.
Tinus (4-6-2012 om 20:15)
Respectloos, doorrijden na een ongeval is strafbaar. Dat opzich moet andere o zo sociale niet-vooroordelers genoeg zeggen. Ik weet niet wat er gebeurt is, was er niet bij.Verder geen voor/oordeel,maar een vaststaand feit, je hoort hulp te verlenen.
Hoezo zo zeker ? (4-6-2012 om 18:14)
@Vlissingse Jij weet het bijna zeker? Eén ding weet ik, niet bijna, maar HEEL zeker! Dat is dat jij helemaal niks weet. Ook niet bijna zeker. Ik was er niet bij, jij was er niet bij. Ons verschil? Ik oordeel niet zonder kennis van zaken.Zou jij ook eens af moeten leren.
Ricardo (4-6-2012 om 17:35)
Alles overgebleven mensen van het slachtoffer sterke gewenst! Het is vreselijk om dit te zien en te lezen in leef met jullie mee. groeten
Cookie-instellingen beheren