Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Inbreker gebeten door politiehond

Toegevoegd: 04-06-2012, 15.21 uur
Door: Roland de Jong
KLOETINGE - De politie heeft maandag om 05.35 uur een verdachte van een inbraak aangehouden in Kloetinge. Hij werd gebeten door een politiehond.
 
De verdachte, een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is aangehouden tijdens een zoekslag van de politie naar aanleiding van een melding van inbraak in een woning aan de Tervatenseweg in Kloetinge.


De verdachte vluchtte bij het zien van een agent met diensthond die een geurspoor had opgevangen en is vervolgens enkele malen gebeten tijdens zijn vlucht. Uiteindelijk is de 35-jarige man aangehouden in de sloot langs de Kapelseweg.

Een fiets met daarin een laptop is aangetroffen nabij de plaats waar de man is aanhouden. Zowel de fiets als de laptop, waarvan inmiddels aangifte van diefstal is gedaan, zijn in beslag genomen. De verdachte is door de politie naar een huisartenpost gebracht voor behandeling.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (8-6-2012 om 01:15)
Mijn verstand? dat zit bij het feit dat het belachelijk is dat agenten blijkbaar te lui zijn zelf even hard te lopen om iemand te pakken. de man vluchtte, dat is iets anders dan met een mes of ander wapen zwaaien. dan vraag je erom. dit is gewoon een laffe actie van onze "grote vrienden"
Lovedogs (5-6-2012 om 23:55)
@Vlissinger waar zit jou verstand?? De hond is er voor opgeleid dat is ze werk jou hond is er niet voor opgeleid en ook niet ze werk!
D. (5-6-2012 om 07:55)
Doggie power! haha. Goed gedaan. Daar zijn ze voor toch?? Inderdaad grote kluif verdient al zeg ik het zelf.
Zeeuwind (5-6-2012 om 01:43)
Goed hondje, zou alleen de dader morgen pas naar de arts laten gaan!
Vlissinger (4-6-2012 om 23:25)
Aangifte doen vanwege mishandeling en de hond laten afmaken. moet ook als mijn hond bijt! je kan zelf ook achter iemand aanrennen ipv meteen een hond te sturen
Willem (4-6-2012 om 22:48)
Ik hoop dat de hond niet ziek geworden is.....braaf dier, verdient een extra grote kluif die beter smaakt dan de gebeten persoon.
Cookie-instellingen beheren