Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Brutale straatroof Koolstraat Hulst

Toegevoegd: 05-06-2012, 22.32 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op dinsdag 5 juni rond 12.00 uur in de Koolstraat in Hulst.


Een jonge vrouw stond met haar baby in een kinderwagen te wachten op de bus bij een bushalte toen er een fiets naderde met daarop twee jongens. Eén van de jongens rukte de portemonnee uit de hand van de vrouw.

De daders verdwenen in de richting van de rotonde op de Grote Kreekweg. De beide daders hebben een getinte huidskleur en zijn 16 a 17 jaar oud. De dader die de fiets bestuurde was gekleed in een donkerblauwe broek en wit/zwarte Nike-sportschoenen en droeg een pet.

De dader die achterop de fiets zat was gekleed in een donkere broek en een zwart shirt/vest met witte opdruk (geen letters). Ook deze dader droeg een pet. De politie verzoekt getuigen of personen die meer informatie hebben over dit delict zich te melden op het politiebureau in Hulst of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Persoon (8-6-2012 om 18:06)
Zulk soort heeft natuurlijk weer weinig te besteden met moet het weer van anderen af gaan pakken.. Zeer zielige mensen!!!
Sandra (6-6-2012 om 19:17)
Schandalig, je kunt niet met een gerust gevoel meer de straat op
Cookie-instellingen beheren