Vrouw omgekomen bij botsing truck

Toegevoegd: 08-06-2012, 11.22 uur

Foto 19 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daisy (8-6-2012 om 20:25)
Het is algemeen bekend dat chauffeurs een dooie hoek hebben en dat je heel vaak hoort dat oudere mensen geschept/overreden worden door deze grote voertuigen. Zij hebben denk ik geen flauw benul dat ze niet gezien worden en gaan er soms vlak langs staan, wachten op het voorbij komende verkeer.
Daisy (8-6-2012 om 20:23)
Ik vindt dit heel erg!! Dat dit zo dichtbij is gebeurd. Ik neem het voor niemand op maar ook als hij die zooi niet voor zijn raam had hangen dan had hij haar alsnog niet gezien...! Dus alsjeblieft ga nooit langs een vrachtwagen staan maar erachter als je toch moet wachten.
B (8-6-2012 om 20:16)
Het moest er een keer van komen......levensgevaarlijk daar.... als je uit de margrietstraat de weg over wilt steken zie je links amper wat alleen als de je half op de weg gaat staan,ik ben zelf ook al bijna 2 keer aangereden. Dus gemeente doe hier ook eens wat aan.....
Lia (8-6-2012 om 18:50)
Veel sterkte voor de familie en ook de chauffer veel sterkte mensen denk na voor je wat zegt ben zelf ook chauffer ik heb ook wat voor de ramen hangen maar daar hoeft het niet door te komen als je in een doodehoek zit zie dat niet altijd heb het zelf ook een keer gedad dat is geen pretje
Jamilla (8-6-2012 om 18:31)
Het hoeft niet door zijn prularia te komen voor zijn ruit hoor,, dit is echt weer typisch iets voor mensen die alleen maar in een personen auo rijden,, hou die opmerkingen toch eens lekker voor je!! ik wens de nabestaande en de chauffeur veel sterkte toe!!
Bouwmaterialenchauffeur (8-6-2012 om 17:58)
Ondanks de maatregelen die de afgelopen jaren zijn genomen (dodehoekspiegels, achteruitrijcamera's etc), zijn dergelijke ongevallen niet te voorkomen. Maar een extra maatregel die de veiligheid zou bevorderen is idd het verbieden van allerlei zicht belemmerende zooi aan de ruiten.