Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 79 km

Vrouw omgekomen bij botsing truck

Toegevoegd: 08-06-2012, 11.22 uur
Foto 20 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (9-6-2012 om 12:18)
Natuurlijk chauffeur krijgt de schuld... allemaal vlaggetjes naambordjes maar zijn dooi hoek is vrij volledig zicht, zou het niet aan mede weg gebruikers liggen?hij of zij zal mij wel gezien hebben je zou zelf eens een vrachtwagen moeten besturen midden in de stad of dorp, dan praat je wel anders
Yese (9-6-2012 om 12:04)
Sterkte aan de betrokkenen! De betonmixer reed achteruit, dus spul in de voorruit had er niks mee te maken. Wat heb je eraan om net te doen alsof je weet wat de oorzaak was terwijl je er zelf niet bij geweest bent. Het ergste is dat er iemand overleden is en een ander iemand doodgereden heeft.
Tony (9-6-2012 om 11:06)
Wat tragisch ! maar wel mee eens, die kabine lijkt wel een woonwagen met al die rotzooi er in. nee, ik mag niet eens een tomtom op mijn voorruit plakken... maar dit kan wel ? ik dacht dat het een werkauto was, maar blijkbaar is het daar normaal om er een hele huisraad in mee te nemen.
Hetty (9-6-2012 om 10:12)
Waarom dat schrijven over de prularia Denk je eens in hoe deze chauffeur zich moet voelen........ Lieve, mensen het gaat om een echtgenote, moeder en oma die niet gemist kan worden! En een chauffeur die zijn levenlang dit met zich mee zal dragen.
Mirjam (8-6-2012 om 22:31)
Dit is heel triest voor iedereen.Mensen pas toch op wat je schrijft!Het is heel triest wat er is gebeurt maar dit is een ongeluk!!!!
QuasiMoto (8-6-2012 om 21:06)
In het buitenland zie je vaak een opzichter of verkeersregelaar op dit soort bouwplaatsen pal aan de openbare weg. Chauffeurs hier moeten het helemaal zelf uitzoeken en langzaam verkeer kruipt al snel in een dode hoek. Een verkeersregelaar kost geld maar had dit kunnen voorkomen.
Cookie-instellingen beheren