Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot bij Serooskerke

Toegevoegd: 09-06-2012, 10.51 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE - Op de Vrouwenpolderseweg (N57) bij Serooskerke (W) is vrijdagavond een 42-jarige Arnemuidenaar met zijn auto in de sloot beland.


Omstreeks 23.15 uur was gemeld dat er een auto in de sloot lag en dat de bestuurder ernaast stond. Agenten gingen ter plaatse en namen van de bestuurder een blaastest af. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken.

De automobilist is overgebracht naar het politiebureau in Middelburg voor de ademanalyse. Daar bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop hij zijn rijbewijs moest inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (9-6-2012 om 16:43)
Wat je hard aanpakken noemt! Dat is toch geen hard aanpakken? 't Is bezopen dat ze zulke mensen niet gewoon een maandje of 6 in de cel gooien! Voor het zelfde geld waren er misschien wel veel meer mensen bij betrokken en waren er gewonden, of nog erger doden, bij gevallen! Dit is mijn mening! Ikke
Mar (9-6-2012 om 14:50)
Nou Guy, er is geen één verzekering die uitbetaalt als er alcohol in het spel is.Bovendien is zijn rijbewijs ingenomen.
Guy richards (9-6-2012 om 11:26)
Nee marijke, een truttig bekeuringkje en de verzekering betaald de schade of een nieuwe wagen, volgende week gaat ie weer gewoon de weg op. maar ik voel me wel een stuk heel veiliger met al die belastingcontroles langs de weg. het is maar goed dat ze dat hard aanpakken hoor !
Marijke (9-6-2012 om 11:00)
Ik hoop dat ie goed geschrokken is. Alle kosten op hem verhalen en over vijf jaar opnieuw zijn rijbewijs halen!!!
Cookie-instellingen beheren