Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in het zuid(oost)en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ramt garage Vlissingen

Toegevoegd: 09-06-2012, 13.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een garagebox behorende bij een woning in Vlissingen heeft zaterdag grote schade opgelopen nadat een auto tegen de gevel was gereden.

Het ongeluk gebeurde aan het eind van de ochtend in de Rosenburglaan. De gevel zou zijn geramd tijdens een uitwijkmanoeuvre. De bestuurder van een BMW reed op de Annie Romeinlaan de bocht om toen uit tegenovergestelde richting vanaf de kruising met de Rosenburglaan een ander voertuig naderde. De automobilist week uit en ramde de garage.


Door de klap stortte een deel van een zijmuur in. In de muur ontstonden bovendien enkele scheuren. De deur van de garage raakte los en viel naar beneden. Ook ontstond er schade aan het dak van de garage, waar op het moment van het ongeluk overigens een personenauto gestald stond. De Nissan Qashqai die binnen stond liep voor zover bekend echter geen grote schade op. De BMW moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Voor zover bekend raakte er niemand ernstig gewond. De bewoners in het huis bleven ongedeerd. Er is inmiddels een bouwbedrijf bezig om de verdere schade te beperken en de muur en het dak te stutten. Om de garage zijn bouwhekken gezet.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tinus (11-6-2012 om 11:48)
Paar betonnen paaltjes met wapening in de heg doen wonderen tegen dit soort ramdebielen :D
Loesje (11-6-2012 om 10:08)
Flinke klap geweest. Zelfs het raam in de voordeur zit scheef... Gelukkig geen gewonden.
Johan (10-6-2012 om 22:41)
Voor zo'n 1 steens muurtje is niet veel nodig, die kan je al omnokken met 10km/h.
Jedidja (9-6-2012 om 19:44)
Lekker als je zo'n gek in je huis krijgt. nou ja, in je garage dan.. iets minder hard rijden, dan zie je vast een andere weggebruiker op tijd aankomen..?
T4 (9-6-2012 om 18:26)
Als die BMW netje 30 KM heeft gereden vreet ik me sokken op. maar goed dat er niemand liep of kinderen die aan het spelen waren wat moet er soms gebeuren voor dat mensen het echt door hebben dat je in een woonwijk niet hard kunt rijden.
K.Ierewiet (9-6-2012 om 15:36)
Er wordt daar in de Annie Romijnlaan en de Rosenburglaan altijd veel te hard gereden! Maargoed, mag vast geen voorbarige conclusies trekken want ze hielden zich vast allebei keurig aan de maximale snelheid van 30 km!! Laten we blij wezen dat er geen gewonden zijn gevallen.