Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 277 km

Hennepkwekerij Bachlaan Terneuzen

Toegevoegd: 10-06-2012, 14.42 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In een woning in de Bachlaan in Terneuzen is vrijdagavond een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.

De kwekerij was verdeeld over de eerste verdieping en de zolder en bestond uit in totaal 555 planten. De 51-jarige bewoner is aangehouden, hij is na het afleggen van een verklaring zaterdagmiddag weer in vrijheid gesteld.


De kwekerij is ontmanteld en alles is vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (11-6-2012 om 14:04)
Denk maar niet dat in vrijheid gesteld betekent dat je onder je straf uitkomt. Deze meneer of mevrouw krijgt een behoorlijke boete opgelegd en mag al het onrechtmatige verkregen voordeel terug betalen. Dus die is de komende 10 jaar nog wel zoet.
Frans (11-6-2012 om 09:04)
@Piet Als je gepakt wordt met een kwekerij, dan raak je je husi kwijt, en ik mag aannemen dat je ook een flinke vordering krijgt van het energiebedrijf (mocht je stroom buiten de meter om trekken). Dus zo'n goeie business is het ook weer niet.
Piet (10-6-2012 om 15:11)
Ik heb het idee dat de gevangenissen stuk voor stuk overvol zitten.Iedereen wordt in vrijheid gesteld, terwijl men ook weet dat in het algemeen wietplantages deel uitmaken van een groter geheel al dan niet een criminele organisatie. Een verklaring en weg..Drugs is een goede bisuness i.v.m. de straf
Cookie-instellingen beheren