Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Dief aangehouden in Kapelle

Toegevoegd: 13-06-2012, 13.39 uur
Eén van de gestolen autoradio's
Eén van de gestolen autoradio's
© Foto: Politie Zeeland
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Woensdagmorgen is in zijn woning in Kapelle een 18-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van diefstal van autoradio's en navigatie apparatuur. 


De man bleek in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid autoradio's en navigatieapparatuur, afkomstig van diefstal uit voornamelijk auto's die niet afgesloten waren in de regio Kapelle. 

De politie doet een oproep aan mensen waarvan hun radio- of navigatiesysteem is weggenomen zich te melden. De man is ingesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Staffie (15-6-2012 om 13:31)
@Pm U bent dus ook 1 van de vele dommerikken die hun thuisadres in de tomtom zet, makkelijk als ze hem stelen dan rijden ze zo naar een huis waar U in iedergeval niet bent. Uw woonplaats is toch genoeg de rest weet U toch wel zonder de tom te vinden........
Marco (15-6-2012 om 12:46)
Eigenschuld? Vincent?! Al ligt er een stuiver op tafel hoor je met je poten van af te blijven!
Lisette (14-6-2012 om 22:11)
Je hebt gelijk! Maar mensen moeten met hun poten van je spullen afblijven!!!
Zeeuwtje (14-6-2012 om 19:59)
@Vincent. Sorry, maar dat vind ik onzin. Je blijft gewoon van een ander zijn spullen af. Als iemand zijn voordeur openstaat betekent dat toch ook niet dat je binnen mag komen?
Anneke (14-6-2012 om 10:57)
@Pm Als je zo stom bent om je eigen huisadres in te toetsen wel, maar slimmer is het om daarvoor een code te gebruiken. Bij diefstal kan er dan niet gezien worden waar jij woont - vooral bij diefstal op vakantie - huis onbewoond?
Vincent (13-6-2012 om 21:31)
Als je je de auto niet afsluit is het je eigen schuld...
Cookie-instellingen beheren