Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen mishandeld door groep jongeren

Toegevoegd: 14-06-2012, 16.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Woensdagavond rond 23.45 uur is in de Van der Biltlaan in Kapelle een jongen mishandeld. 


De jongen liep samen met twee vrienden vanaf het station de Van der Biltlaan in waar hij door een groepje jongeren werd geschopt en geslagen. De jongen liep hierbij letsel op aan zijn gezicht en schouder. 

De aanleiding van de mishandeling is niet bekend. De politie doet nog onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (15-6-2012 om 11:38)
Dapper hoor: in een groep durven ze wel. als individu meestal grote lafbekken. hard aanpakken en een flinke schadevergoeding laten betalen. o, niet bekend wie heeft geschopt en geslagen? gewoon gemeenschappelijk laten betalen. paar maanden elk weekend opsluiten, misschien leren ze dan fatsoen.
Bezorgde moeder (15-6-2012 om 10:38)
Wat een stoere jongens met een groep 1 jongen pakken sterkte voor het slachtoffer
Jan (15-6-2012 om 07:22)
Het maakt niet uit wat de aanleiding is ,dat ze knokken is niet zo erg maar als ze met een groepje erop inslaan dat kan niet ,maar dat zijn nu eenmaal de mensen van tegenwoordig ,vroeger werdt erook geknokt maar dan wel 1op1 en daarna zat je weer een biertje te drinken met elkaar
Kaatje (14-6-2012 om 21:56)
Mooie vrienden die hun makker in elkaar laten slaan door een groep . als ik jou was slachtoffer zou ik maar eens andere vrienden gaan zoeken. de gene die bij jou waren zijn geen vrienden zelfs geen kennisen wand die grijpen op zo,n moment toch in
Cookie-instellingen beheren