Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zwaargewond na val uit boom

Toegevoegd: 15-06-2012, 23.34 uur - Update: 16-06-2012, 11.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Aan de Balans in Middelburg is vrijdagavond een 40-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt nadat hij uit een boom is gevallen.


Rond 22.05 uur viel de man uit de top van de boom naar beneden. Het voorval vond plaats in een groenstrook nabij de fontein. Omdat de man zwaargewond was is er ook een traumahelikopter opgeroepen. Ook zijn twee ambulances ter plekke geweest om hulp te verlenen.  

De man is zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Over zijn letsel is verder nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman (19-6-2012 om 10:32)
Beste Richard Het hoe en waarom kan me niet zoveel schelen , maar ik hoop dat je weer mag herstellen
Jop (18-6-2012 om 12:46)
Het is een collega . Heel veel sterkte R en vriendin we hopen dat je er goed van af mag komen dit is niet niks we hoorden op het werk wat er was gebeurd . Je bent een goede boomspecialist en ik hoop dat je snel weer hersteld . Wat de mensen schrijven en alle die nare opmerkingen is niet netjes.
Iemand (18-6-2012 om 09:18)
Fijn weer al die nare opmerkingen. De best man is boom specialist en klimt dus regelmatig in bomen. Misschien niet slim om in een natte gladde boom te klimmen 's avonds laat maar hij wilde dit vast niet! Graag respect.
Belachelijk! (17-6-2012 om 14:17)
Helemaal met Beryl eens! Hoe durven jullie en helemaal @middelburger! Er is een man zwaargewond en een traumahelicopter aan te pas gekomen.Waar haal je het lef vandaan om zo te praten! Denk aan het slachtoffer en zijn naasten!! Toon een beetje respect alsjeblieft!!!
Vriendin (17-6-2012 om 11:19)
Voor dat iedereen met een oordeel klaarstaat en niet weet hoe het zit hij ligt voorlopig in coma in rotterdam en stomme streek of niet we doen allemaal wel eens wat stoms alleen is de prijs die hij er voor moet betalen heel zwaar
Anja (16-6-2012 om 22:42)
Sterkte en niet meer doen hoor
Cookie-instellingen beheren