Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Man onder invloed botst op palen

Toegevoegd: 16-06-2012, 11.57 uur
In het busje is ook een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen.
In het busje is ook een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdagavond rond 21.05 uur is een 24-jarige automobilist uit Yerseke, aan de Kamperfoeliestraat in Goes aangehouden op verdenking van rijden onder invloed.


Iets voor negenen kreeg de politie een melding dat er op de Voorstad een busje op twee palen was gereden. Door getuigen werden de ter plaatse gekomen agenten gewezen op de bestuurder van het busje die bij het ongeval wegliep, de Kamperfoeliestraat in. 

De 24-jarige man ontkende het busje bestuurd te hebben en wilde niet meewerken aan een blaasproef. Hierop is hij aangehouden. Op het politiebureau is van de man bloed afgenomen om te bepalen of hij onder invloed was van alcohol en/of drugs. Door twee takels is het busje van de palen getild.

In het busje is een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-6-2012 om 04:11)
Niks in de gevangenis gooien, dat kost ons weer geld. gewoon een flinke prent + inname rijbewijs
Bram (16-6-2012 om 22:45)
Geen plank maar een paal voor z'n kop. Alcohol en verkeer gaan niet samen jongeman. 'k Hoop dat je er wat van geleerd hebt.
Johan (16-6-2012 om 12:40)
Alcohol zuipen , en harddrugs gebruiken om nog meer alcohol te kunnen zuipen . En dan ook nog , auto gaan rijden ? Alle kosten laten betalen , zo niet . In de gevangenis gooien , die gast.
Cookie-instellingen beheren