Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Grote vechtpartij voor politiebureau

Toegevoegd: 16-06-2012, 12.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.10 uur zijn er, bij een vechtpartij bij het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes, meerdere personen aangehouden. 


De vechtpartij, waarbij tussen twee groepen mannen over en weer klappen vielen en waarbij over en weer met stenen werd gegooid, ontstond door een mishandeling eerder die nacht aan de Koningsstraat in Goes. Rond 03.30 uur werd aan de Koningsstaat een man meerdere malen geslagen door een 23-jarige man uit Rotterdam. De 23-jarige man uit Rotterdam is hierop aangehouden. Het slachtoffer deed geen aangifte en dezelfde nacht is de 23-jarige Rotterdammer, met een bekeuring voor vechten op straat, in vrijheid gesteld. 

Inmiddels stond het slachtoffer van de mishandeling aan de Koningsstraat met wat vrienden voor het politiebureau te wachten op de Rotterdammer. Hierop ontstond een vechtpartij. Door agenten en een politiehond zijn de twee groepen gescheiden.

Een 24-jarige man uit Rotterdam, een 22-jarige man uit Goes, een 30-jarige man uit Middelburg en een 21-jarige man uit 's-Gravenhage zijn aangehouden. Een 24-jarige aangehouden Rotterdammer heeft aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lex (26-6-2012 om 00:05)
Waar zit de "ik vind dit leuk" knop........maar,wel lef gewoon even voor het bureau "uitpraten".....toch een leuke training voor onze agenten,mocht de hond ook weer eens spelen...
Jan (16-6-2012 om 20:03)
Geen tijd erin stoppen ,gewoon allemaal in een cel zetten deuren dicht en hun daar het maar uitlaten vechten dat kost minder energie voor de politie,want die hebben al hun tijd nodig om op tijd te komen waar ze echt nodig zijn ,ik weet zeker dat er nooit meer wordt geknokt daarna
Middelburg (16-6-2012 om 15:24)
Word eens volwassen zeg! ....
Sjimmi (16-6-2012 om 12:50)
Haha wat een sukkels zeg, zeker als je naar de leeftijden kijkt..... in en in triest, blij dat ik niet zo ben.
Cookie-instellingen beheren