Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 151 km

Gewonde na val in Ritthem

Toegevoegd: 17-06-2012, 02.43 uur
Het voorval aan de Havenweg in Ritthem. Het voorval aan de Havenweg in Ritthem.
Het voorval aan de Havenweg in Ritthem.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Bij een incident in Ritthem is in de nacht van zaterdag op zondag iemand gewond geraakt.  


Rond 01.45 uur vond het voorval plaats op een terrein aan de Havenweg. Door nog onbekende oorzaak is een man ten val gekomen met een BMX fiets. Omdat de locatie van het slachtoffer moeilijk te bereiken was is ook de brandweer ingezet.  

Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De waarheid. (18-6-2012 om 18:47)
Beste, Marco, Peter en Willem. Jullie hebben echt totaal GEEN idee waar jullie over praten. Als jullie een zinnig gesprek willen voeren over dit ongeval, stuur me dan maar een mailtje. Ik zou stoppen met je mening geven over zaken waar je niks van afweet als je nog serieus genomen wilt worden.
Tom (18-6-2012 om 17:57)
En wat betreft moeilijk bereikbaar Is ook niet geheel onlogisch omdat er altijd mensen zijn die menen dat ze het werk van anderen mogen verzieken Wat doe je daaraan? zorgen dat de plek waar het is niet zichtbaar is voor iedereen. ik hoop dat jullie zelf een keer vallen kan ik ook klagen over kosten.
Tom (18-6-2012 om 17:50)
Deze man betaald ook gewoon zijn premies en als er dus iets gebeurd (wat al erg genoeg is) heeft hij net als elke andere betalende nederlander recht op hulp. Dat er een keer een ambulance uit moet rijden voor iets anders als zinloos geweld of voetbalsupporters moet ook kunnen tog?
Tom (18-6-2012 om 17:49)
Ten eerste was er een samenkomen van bmx-ers die dag en ja dat gaat wat langer door dan dat het gemiddelde ouwe-lullen feestje doet. De meeste van de mensen die er waren waren 18+ dus dat het een man was staat wel vast. Verder mogen wij ook onze sport gewoon beoefenen natuurlijk. zie vervolg..
Marco (17-6-2012 om 13:09)
Kinderen onder de 14 jaar horen toch niet buiten op dat tijdstip. En sinds wanneer worden die voor man aangezien ? Óf wat doet een 'man' op een kinderfiets buiten op een moeilijk bereikbaar terrein op die tijd ? Wordt volwassen en doe mee met de maatschappij, in plaats van die op kosten te jagen.
Peter (17-6-2012 om 10:51)
En wie gaat al die gemaakte kosten betalen ? Als die gast nou gewoon in zijn bed lag (wat de meeste doen rond dat tijdstip) dan was er niks gebeurt en hoefde de hulpdiensten niet uit te rukken. En dan vinden we het gek dat de zorg onbetaalbaar wordt.
Cookie-instellingen beheren