Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgesloten na overval in woning

Toegevoegd: 17-06-2012, 16.12 uur - Update: 17-06-2012, 20.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag rond 04.00 uur is een man overvallen in zijn woning aan de Cornelisweg in Goes. 
 
Twee personen zijn de woning binnengedrongen. De bewoner, leeftijd nog onbekend, is lichtgewond geraakt en is voor behandeling bij de huisartsenpost geweest. De man heeft verwondingen opgelopen aan zijn hoofd en hand. 


Omdat de man in de woning is opgesloten, heeft hij pas rond de middag melding van de overval kunnen maken. De woning werd doorzocht en er is een onbekend geldbedrag meegenomen. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De Cornelisweg is hiervoor volledig afgezet geweest. 

De woning, die tussen de televisietoren en de begraafplaats ligt, is gelegen aan een fiets-/voetpad, een veelgebruikte route vanuit de binnenstad van Goes richting de Goese polder. Mogelijk hebben passanten op het fiets-/voetpad iets opmerkelijks gezien.

De politie vraagt daarom dringend aan eventuele getuigen om contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of bij het politiebureau in Goes.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren