Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 47 km

Grote brand in pand Terneuzen

Toegevoegd: 18-06-2012, 01.34 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een pand aan de Westkolkstraat in Terneuzen is zondagavond door een brand grotendeels verwoest.

De brand brak door een nog onbekende oorzaak rond 23.45 uur uit in het pand in het centrum en dreigde over te slaan naar naastgelegen woningen. De brandweer wist dat te voorkomen door die panden nat te houden.


Het dak van het pand is verwoest. Ook de eerste en tweede verdieping van de woning zijn volledig uitgebrand. Rond 0.45 uur was de brand onder controle en kon het sein "brand meester" worden gegeven.

De brandweer heeft voor de nabluswerkzaamheden een deel van de Westkolkstraat afgezet tussen de Dijkstraat en de Korte Dijkstraat. De naastliggende woningen hebben waterschade opgelopen. De brandweer bestreed vuur met onder andere drie tankautospuiten en een hoogwerker.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland zijn zover bekend geen mensen gewond geraakt bij de brand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren