Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Gewonde bij botsing N61 Biervliet

Toegevoegd: 18-06-2012, 11.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
BIERVLIET - Maandagmorgen rond 07.00 uur vond er op de Middenweg (N61) een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. 


Een 41-jarige man uit de gemeente Middelharnis reed in zijn bestelauto over de N61, richting Oostburg. Bij de kruising met de afslag Biervliet/Hoofdplaat kwam een busje met Poolse inzittenden de N61 oprijden, richting Terneuzen. De 41-jarige bestuurder probeerde nog een aanrijding te voorkomen maar dit is niet gelukt. Hij botste tegen de linkerzijkant van het busje.

De bestuurder van dit busje, een 32-jarige Pool, is meegenomen naar het politiebureau voor een blaastest. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden en kreeg een rijverbod van één uur.

Als gevolg van de aanrijding kreeg de 41-jarige bestuurder flinke rugpijn. Hij is afgezet bij het ziekenhuis in Terneuzen voor controle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ieme (20-6-2012 om 10:54)
Zeg... niet willen werken voor 5 euro heeft niets te maken met lekker dronken achter het stuur kruipen toch. Dus als ik wel werk voor 5 euro mag ik lekker dronken aan mensen letstel toebrengen...Kom op! Nieuwe regel in NL . Werken aan 't minimum geeft je vrijbrieven hahahahahahahahahahahahahahahaha
Miran (19-6-2012 om 18:07)
Ik ben tegen drinken achter het stuur de straf kan niet hoog genoeg zijn die ze geven aan mensen die dat wel doen,maar je moet niet allerlei dingen door elkaar halen.. polen drank inbraak,weten jullie wel hoeveel brave Nederlanders er smorgens smiddags savonds achter het stuur kruipen met drank op?
Jan (19-6-2012 om 11:10)
@lennard, Waarom respect hebben voor dit soort mensen? Mensen die teveel drinken en dan gaan rijden zijn asociaal. Het lijkt wel of alleen de rotte appels hier na toe komen. Het is elke keer gezeik met die polen. Is het geen inbraak dan wel met alcohol op achter het stuur. Gewoon grenzen dicht!!!
Koekkie (19-6-2012 om 11:09)
Ff reageren op reactie Lennard.. Ben het HELEMAAL met je eens. Wij zijn te bedonderd om lastige of vieze dingen an te pakken of ervoor te werken. En dan zijn er mensen die allang blij zijn dat ze kunnen werken en die het met graagte aanpakken. Dus niet piepen over een ander, zelf doe je het niet.
Vladi (19-6-2012 om 08:16)
Alweer een Pool met teveel alcohol op. Er wordt wel gezegd dat het waarschijnlijk maar 0,5 a 0,6 promille zal zijn... dus? Teveel is teveel. Gewoon niet drinken als je moet rijden. Nooit. Nee ook niet 'tweetjes'. Het is wel opvallend hoeveel Polen er (behoorlijk) beschonken achter het stuur kruipen
Willem (19-6-2012 om 05:40)
Hoogste tijd dat al die werkelozen die wel kunnen maar niet willen werken voor het blok te zetten: OF je gaat werken--OF de uitkering wordt stop gezet. niet gemotiveerd en geen zin? prima, maar dan zie je maar hoe je aan je geld komt. het is schandalig dat werkenden voor die lui moeten betalen.
Cookie-instellingen beheren