Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij frontale botsing

Toegevoegd: 18-06-2012, 11.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Op de Postweg vond maandagmorgen rond 06.30 uur een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's. 

Een 45-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle reed, samen met zijn passagier, een 46-jarige plaatsgenoot, richting Yerseke. In een bocht net buiten de bebouwing van Yerseke, verzuimde hij de bocht te nemen en reed rechtdoor. Daardoor botste hij frontaal op een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 51-jarige man uit Yerseke.  


De 45-jarige bestuurder werd ter plaatse aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Op het politiebureau bleek dat hij 1,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.  

De 51-jarige man en de 46-jarige man hadden pijnklachten, beiden zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Beide auto's raakten aan de voorzijde zwaar beschadigd en moesten worden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-6-2012 om 08:21)
Egoist! Een ander woord heb ik er niet voor over. OF je drinkt en rijdt niet OF je rijdt en drinkt niet. Hoe moeilijk kan het zijn? Ik heb in 15 jaar rijbewijs nog nooit met een slok op gereden. Bevalt prima. En mijn omgeving ook. Veel en veel harder aanpakken zulke figuren.
Bianca (18-6-2012 om 18:30)
Gelijk rijbewijs afpakken. Dit had veel erger kunnen aflopen.
Uit Yerseke (18-6-2012 om 16:40)
's Ochtends vroeg met een borrel op achter het stuur. Het is te zot voor woorden. Ik hoop dat ie ook een flinke boete krijgt, maar vooral dat hij dat voortaan laat.
Renata Hay (18-6-2012 om 14:27)
En alweer rijden onder invloed. Moet er eerst weer eens iemand doodgereden worden door zo''n aso''s eer hier eens zwaardere straffen voor worden gegeven?
Arno (18-6-2012 om 13:35)
Zo. leuk feestje gehad gisteravond? Als je de volgende ochtend nog 1,5 blaast heb je hem toch echt behoorlijk geraakt.
Es (18-6-2012 om 13:01)
wanneer nemen mensen nu eens hun verantwoordelijkheid!!!!! ze dragen niet alleen verantwoordelijkheid voor zichzelf maar ook voor anderen!! zijn er al niet onnodig veel slachtoffers gevallen door die klote drank???
Cookie-instellingen beheren