Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode bij incident in Vlissingen

Toegevoegd: 18-06-2012, 16.45 uur - Update: 18-06-2012, 17.39 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een incident op een bedrijventerrein in Vlissingen is vanmiddag een 78-jarige Vlissinger om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 15.20 uur naast een loods aan de Nieuwe Kruidmolenweg. Wat er precies gebeurd is wordt nog onderzocht door de recherche, maar volgens de eerste informatie van de politie kwam een man door onbekende oorzaak onder de laadklep van een aanhangwagen terecht.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en moest worden gereanimeerd. De ambulancedienst kreeg assistentie van de traumahelikopter uit Rotterdam. De brandweer kwam ook ter plaatse. De inzet van de hulpverleners mocht echter niet baten, de gewonde overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (18-6-2012 om 19:21)
Heeel veel sterkte toegewenst aan zijn vrouw, kinderen en familie met de zware tijd die ze tegemoet gaan :(
Theo (18-6-2012 om 17:06)
Veel sterkte toegewenst aan familie en betrokkenen.