Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Schot gelost in Bachstraat Axel

Toegevoegd: 19-06-2012, 01.18 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In de Bachstraat in Axel is maandagavond zeker één schot gelost. Over eventuele gewonden is bij de politie niets bekend. Ter plekke is geen gewonde aangetroffen en er heeft zich ook niemand met verwondingen gemeld.


Volgens een woordvoerder van de Zeeuwse politie werd rond 20.55 uur gemeld dat iemand een schot had gehoord. Omdat onduidelijk was wat er aan de hand was startte de politie een onderzoek. Diverse buurtbewoners bleken een knal te hebben gehoord, maar een deel van had eigenlijk direct gedacht aan vuurwerk en niet aan de optie dat er wellicht geschoten was.

Onderzoek door de technische recherche wees echter uit dat er wel degelijk een schot was gelost. Vlakbij een brandgang werd voor de tuin van een hoekwoning een huls aangetroffen. De recherche heeft de huls veilig gesteld voor nader onderzoek. Een speurtocht door de straat, in tuinen en bij geparkeerde auto's leverde verder niet veel meer op. Na het onderzoek werd de straat, die zo'n drie uur was afgezet, weer vrijgegeven.

De politie heeft maandagavond een begin gemaakt met een buurtonderzoek, maar gaat hier morgen mee verder omdat een deel van de omwonenden al lag te slapen. Inmiddels is al wel duidelijk dat meerdere mensen twee auto's hebben horen wegrijden na het schot. Het is niet bekend of het ook daadwerkelijk gaat om mensen die bij de schietpartij betrokken waren.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaat weer lekker zo (19-6-2012 om 20:32)
Tja nog lekker veilig wonen zo. Ze schieten tegenwoordig steeds vaker in de omgeving van Terneuzen. Tgaat steeds meer op Amsterdam lijken zo..... Twordt tijd dat de rechter die gasten eens lang opsluiten, want straks schieten ze elkaar af. Tzullen iig geen hard werkende Zeeuwen zijn......
L.H Deenen (19-6-2012 om 19:51)
Klopt inderdaad dat gisteravond twee auto's keihard wegscheurde door de bachstraat in Axel! Ik zat gelijk op het puntje van mijn bank toen het gebeurde. Helaas heb ik geen kentekens of kleur of merk van de auto's gezien.