Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gestolen fietsen terugbezorgd

Toegevoegd: 20-06-2012, 16.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Naar aanleiding van drie arrestaties van fietsendieven en een oproep na de vondst van gestolen fietsen zijn inmiddels enkele van die fietsen weer terugbezorgd bij hun rechtmatige eigenaar.


Op woensdag 6 juni deed de politie een oproep aan de eigenaars van twee fietsen zich te melden en aangifte te doen. De fietsen werden aangetroffen tijdens een onderzoek in Goes.

Op de bewuste woensdag werd twee keer aangifte gedaan van fietsendiefstal in het centrum van Goes. Bij het terugkijken van de camerabeelden zijn de twee diefstallen gezien. De dader, een 26-jarige man uit Goes, is door de agenten herkend en kort daarop aangehouden.

De 26-jarige man gaf bij zijn verhoor zoveel informatie dat de politie dezelfde dag nog drie verdachten kon aanhouden. Het gaat om een 29-jarige man uit de gemeente Reimerswaal, een 46-jarige vrouw uit Goes en een 35-jarige man uit Goes. Bij de aanhouding van de drie verdachten zijn vijf fietsen aangetroffen, waaronder de twee waarvan aangifte was gedaan.

Van twee van de aangetroffen fietsen was geen eigenaar te achterhalen omdat er nog geen aangifte van diefstal was gedaan. De politie deed daarom een oproep aan de eigenaars van deze fietsen zich te melden. Eén van hen heeft inmiddels aangifte gedaan. Van één van de aangetroffen fietsen was duidelijk dat niet meer te traceren zou zijn wie de eigenaar is. Drie van de vijf aangetroffen fietsen zijn terug naar hun eigenaar.

De 26-jarige man en de 35-jarige man zijn dezelfde dag na verhoor in vrijheid gesteld. De 29-jarige man uit de gemeente Reimerwaal en de 46-jarige vrouw zijn in verzekering gesteld. Inmiddels zijn ook zij weer in vrijheid.

Zie ook:
- Politie Goes zoekt eigenaar fietsen (06-06-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren