Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 114 km

Auto ongeluk Vlissingen reed door

Toegevoegd: 20-06-2012, 20.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De auto die vanochtend in Vlissingen betrokken was bij een botsing reed na het ongeluk door. Dat meldt de politie.


De aanrijding vond rond 09.10 uur plaats op de kruising President Rooseveltlaan - Mercuriusweg. Na de botsing klaagde de scooterrijder over pijn in de heup. Zodoende werd er een ambulance opgeroepen.

De 17-jarige bestuurder van de snorfiets uit Oost-Souburg reed volgens de politie tegen het verkeer in over het fietspad aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Op de kruising met de Mercuriusweg kreeg hij geen voorrang van een voor hem van links komende donkere personenauto.

Door de aanrijding kwam de snorfietser ten val. Hij hield aan de aanrijding een zwaar gekneusde rib en blauwe plekken over. Zijn snorfiets raakte vernield. De personenauto reed na de aanrijding door in de richting van de Nieuwe Vlissingseweg.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.

Zie ook:
- Botsing scooter en auto Vlissingen (20-06-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (23-6-2012 om 14:05)
@Brian, dat is in Vlissingen tegenwoordig mode, gewoon doorrijden als iemand niet opslag dood lijkt. vooral het groepje 18-21 jaar (nee - heus niet allemaal) denkt dat ze er dan mee wegkomen. deze persoon reed door omdat hij WIST dat hij fout zat. maar gepakt wordt je toch wel.
Brian (22-6-2012 om 10:31)
Dus als iemand een verkeers overtreding maakt is het rechtvaardig om hem dan aan te rijden ? Bedoel.... echt ? zijn jullie serieus ??? Wat leven we toch in een heerlijke maatschapij. Lekker bezig mensen !
Vlissinger (22-6-2012 om 01:41)
Op een voorrangsweg heeft niet alle verkeer voorrang, slechts bestuurders hebben voorrang, de automobilist blijft fout, deze kan niet aan haaientanden zien of de scooter spookrijdt of niet. scooterrijder een boete artikeltje 5, automobilist schade vergoeden. het is zo simpel hoor.
Vlissingen (21-6-2012 om 18:19)
Schuldig of niet, altijd kijken of hulp nodig is na een ongeval. schuldvraag komt later wel.
Willem (21-6-2012 om 17:29)
Dit is het resultaat als er niet meer gecontoleerd wordt op tegen de rijrichting in rijden daar is geen tijd meer voor. Als de politie eens meer controleerd en stevige boetes oplegt gaat de lol er vanzelf af. Doorrijden na een ongeval is helemaal uit de boze !!!
Vlissinger (21-6-2012 om 16:57)
Scooter rijder reed tegen het verkeer in en veroorzaakte zo een ongeval. Dat hij hierdoor gewond is geraakt heeft hij helemaal aan zijn eigen te danken. Automobilist is fout door door te rijden, maar de schuldige is en blijft de scooter rijder. De verkeers regels gelden ook voor hem.
Cookie-instellingen beheren