Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man stal circa veertig tomtoms

Toegevoegd: 21-06-2012, 22.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 44-jarige Wemeldinger is donderdag een celstraf van drie jaar waarvan een jaar voorwaardelijk geëist.


De man, die deels heeft erkend, wordt ervan verdacht vorig jaar in twee maanden tijd circa veertig Tom-Toms uit auto's te hebben gestolen. Ook vindt de officier van justitie dat hij een schadevergoeding van 3.500 euro moet betalen.

De werkwijze van de Wemeldinger viel in de categorie hit and run: kijken, toeslaan en wegwezen. Hij bezocht parkeerterreinen en parkeergarages in Goes, Middelburg, Vlissingen en Wemeldinge en in no-time verwisselden de apparaten van eigenaar.

De slachtoffers bleven met een hoop glasscherven en de ellende zitten. Door agenten te posten en een intensievere controle op de parkeerplekken plus camerabeelden kon de drugs verslaafde Wemeldinger worden aangehouden. Op de zitting zei de man dat hij niet alle autokraken waarvan hij werd verdacht had gepleegd, maar om eerlijk te zijn: hij wist het ook niet meer zeker.

Uitspraak 5 juli.

Zie ook:
- Politie lost reeks auto-inbraken op (11-01-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pm (23-6-2012 om 15:19)
Die is echt de weg kwijt!
Corne (21-6-2012 om 23:46)
Echt de rechtstaat in nederland,,...ja leuk die boete maar betalen waarvan ,,,,strafkamp iedere morgen op tijd uit zijn bed en aan de gang mmar ja geen goeie jeugd gehad geen fietsje en nog wat meer flauwekul bla bla bla en de werkende mensen met de schade laten zitten want die zijn toch verzekerd
Cookie-instellingen beheren