Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Weinig overlast door noodweer

Toegevoegd: 21-06-2012, 22.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De fikse buien die donderdagavond over onze provincie trokken hebben maar voor weinig overlast gezorgd.


Op een paar plaatsen was korte tijd sprake van wateroverlast, maar het water trok vrijwel overal snel weg en de inzet van de brandweer was dan ook niet nodig. Voor zover bekend zijn er verder ook weinig tot geen schademeldingen geweest.

Het KNMI gaf donderdag een code oranje af voor onder meer onze provincie; een waarschuwing voor extreem weer. De waarschuwing is in de loop van de avond ingetrokken.

Zie ook:
- Waarschuwing extreem weer (21-06-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gewaarschuwd mesns (22-6-2012 om 16:11)
Wanneer KNMI, ANWB of NS een keer niet waarschuwen dat er noodweer over het land trekt en losbarst, is het ook niet goed. Liever gewaarschuwd en dat het meevalt dan helemaal niet gewaarschuwd!!!
Jaap (22-6-2012 om 10:33)
Dit rijkelijk strooien met waarschuwingen voor extreem weer leidt ertoe dat als het echt een keer raak is men er geen acht op slaat.
Frank (21-6-2012 om 22:40)
Ben nu toch wel klaar met code oranje en de KNMI
Cookie-instellingen beheren