Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer blust schoorsteenbrand Aagtekerke

Toegevoegd: 30-10-2003, 21.49 uur
Door: Roland de Jong & Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

AAGTEKERKE - Donderdagavond omstreek 19.10 uur stond er aan de Schoolstraat in Aagtekerke een schoorsteen van een woning in brand.

De brandweer van Domburg werd opgepiept, maar ondervond een kleine storing met de communicatieapparatuur. Toch was men nog snel ter plaatse en in overleg met de OVD kon men actie gaan ondernemen. Twee personen ging met ademluchtbescherming het dak op om de schoorsteen langs boven naar beneden schoon te vegen.

De brand bleef beperkt tot de schoorsteen zelf, en de schade binnen viel mee. De brandweer maakte geen gebruik van water. De oorzaak is waarschijnlijk te veel roet in de schoorsteen, de brandweer adviseert iedereen daarom de schoorsteen minimaal 1 keer per jaar te laten vegen. De brandweer zette de tankautospuit 4641, de dienstauto 4674 en de Officier van dienst 4695 in.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750