Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw klimt uit te water geraakte auto

Toegevoegd: 23-06-2012, 01.54 uur
De berger bevestigt een sleepverbinding.
De berger bevestigt een sleepverbinding.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Een vrouw is vrijdagavond vlakbij Aagtekerke in een personenauto in een watergang terecht gekomen. Ze bleef wonder boven wonder ongedeerd.


De vrouw reed rond 23.55 uur over de Roosjesweg toen ze de macht over het stuur verloor, vermoedelijk als gevolg van een lekke achterband. De auto belandde via de berm in een lager gelegen watergang. De deuren van de auto gingen niet meer goed open maar de vrouw wist de auto op eigen kracht via een raam te verlaten.

Toevallig passerende EHBO'ers zagen vanuit hun auto tijdens het langsrijden lichten in het water en schoten daarna de vrouw direct te hulp. De ambulancedienst kwam ter plekke, maar de vrouw bleek niet gewond te zijn geraakt. Ze had wel een nat pak en de politie heeft haar naar huis gebracht.
 
Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te takelen. Dat bleek nog een flinke klus want het bleek lastig het voertuig via de ongelijke, steile slootkant naar boven te trekken. De weg werd gedurende de berging afgesloten voor het verkeer. Rond 01.20 uur kon de weg weer worden vrijgegeven. 
 
De politie heeft het Waterschap in kennis gesteld over het ongeluk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren