Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Dronken man belandt in sloot

Toegevoegd: 23-06-2012, 17.06 uur
Door: Roland de Jong
NOORDGOUWE - Een 20-jarige man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig ongeluk veroorzaakt in Noordgouwe.


Bij de politie was zaterdag rond 04.15 uur melding gedaan dat op de Donkereweg een beschadigde auto stond waarbij niemand aanwezig was. Onderweg zagen agenten op de Kakkersweelweg een man lopen. Het bleek de bestuurder van de betreffende auto te zijn.

Uit een blaastest bleek dat deze 20-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland teveel alcohol had gedronken. Hij had aan het ongeval geen letsel overgehouden. Agenten namen hem mee naar zijn auto die flink beschadigd half op de weg stond.

De 20-jarige man was met zijn auto richting Noordgouwe gereden toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor. Vervolgens belandde hij in de berm waar hij diverse bomen raakte. De auto is total loss.

Op het politiebureau in Zierikzee blies hij uiteindelijk 830 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. De officier van Justitie beslist over de teruggave ervan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (24-6-2012 om 13:03)
Mag ie nog van geluk spreken zoveel bomen geraakt en niets mankeren. De eerste 20 jaar géén rijbewijs meer!!!
Jacqueline (24-6-2012 om 12:18)
Niet meer teruggeven dat rijbewijs!
Dropje (23-6-2012 om 23:20)
En nooit meer terug dat rijbewijs! Nauwelijks zijn rijbewijs behaald en dan ook nog met een flinke slok op achter het stuur kruipen. Zo iemand zou nooit meer mogen rijden. Gelukkig dat er geen anderen bij betrokken zijn geraakt.
Goesenaar (23-6-2012 om 17:36)
Dat is gelukkig geen verzekeringswerk.
Cookie-instellingen beheren