Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk bij Zeelandbrug

Toegevoegd: 24-06-2012, 18.31 uur - Update: 24-06-2012, 19.28 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Rondom de Zeelandbrug bij Zierikzee heeft het verkeer vanmiddag hinder ondervonden van een ernstig motorongeluk.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur op de Weg naar de Val, vlakbij restaurant De Zeelandbrug. Al snel werden er twee ambulances en een traumahelikopter ter plekke gestuurd. Ook werden brandweerploegen uit Zierikzee en Bruinisse ter plaatse gedirigeerd om assistentie te verlenen. De Rotterdamse traumahelikopter was al na zo'n 15 minuten ter plekke en landde op het terrein bij het haventje.


Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Zierikzee is met onbekende verwondingen per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Over de huidige toestand van de gewonde is niets bekend. Nadat de brandweer het wegdek had schoongespoten kon de weg rond 17.20 uur weer worden vrijgegeven.

Volgens de politie was er sprake van een eenzijdig ongeluk en ging de man vermoedelijk onderuit als gevolg van glad wegdek. Het achterwiel van de motor van de man zou zijn weggegleden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C leeuwenburgh (3-7-2012 om 19:18)
Triest voor de motorrijder, maar het blijft een lastige brug om over te rijden. ook omdat het geen extra ruimte heeft om ook maar 1 centimeter uit te wijken.
Jedidja (25-6-2012 om 11:28)
Wéér een motor.... onveilig, die dingen... beterschap en sterkte voor de onfortuinlijke man!
Cookie-instellingen beheren