Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 75 km

Caravans uitgebrand Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 25-06-2012, 09.46 uur
Door: Roland de Jong
SINT MAARTENSDIJK - Een felle brand heeft vanochtend op een camping in Sint Maartensdijk twee stacaravans volledig verwoest. Een derde caravan raakte beschadigd.

De brand woedde op het terrein van camping De Muie aan de Muyeweg. Het vuur werd rond 06.35 uur ontdekt. Toen de brandweer ter plekke kwam had het vuur zich al flink ontwikkeld. Er werd opgeschaald naar middelbrand en het vuur werd bestreden met twee tankautospuiten en een tankwagen. De brandweer heeft enkele gasflessen gekoeld.


Voor de zekerheid werd een ambulance stand-by gezet, maar er raakte niemand gewond. De eigenaren van de caravans waren niet aanwezig. De personen in omliggende caravans werden door het personeel van de camping geëvacueerd. Het vuur was rond 07.20 uur meester. Het nablussen nam vervolgens echter nog lange tijd in beslag. De ontstane schade is enorm.

De oorzaak van de brand is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (25-6-2012 om 10:29)
Wat is dat triest om dit te zien Zo gaat je vakantie er wel aan .Sterkte voor de bewoners.
Cookie-instellingen beheren