Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Weer reeks woninginbraken

Toegevoegd: 25-06-2012, 13.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de politie zijn opnieuw diverse aangfites binnen gekomen van woninginbraken in de regio.

In Terneuzen is zaterdag op twee locaties ingebroken in woningen. Aan de Katspolderlaan is zaterdag ingebroken in een woning. De bewoners gingen rond 10.00 uur weg en kwamen omstreeks 19.30 uur weer thuis. Bij binnenkomst ontdekten ze dat er was ingebroken, de hele woning was doorzocht. Voor zover bekend zijn er geen goederen weggenomen. Door de politie is een buurtonderzoek gedaan.


In de Bachlaan is zaterdag tijdens afwezigheid van de bewoners ingebroken in een woning. Dit gebeurde tussen 11.30 en 22.00 uur. De woning werd doorzocht en er werden sieraden weggenomen ter waarde van enkele duizenden euro's.

In een woning aan de Koos Vorrinkstraat in Goes is afgelopen weekend ook ingebroken. De bewoners hadden zaterdag rond 18.45 uur hun huis verlaten. Bij thuiskomst, zondag omstreeks 02.00 uur, zag de bewoner iemand in zijn tuin staan.

Op datzelfde moment kwam een tweede persoon de trap af die de achtertuin in rende. De bewoner rende achter deze persoon aan. Hij kreeg hem te pakken maar beiden kwamen ten val en de dief zag kans te ontglippen. Hierna bleek dat de hele woning was doorzocht en dat de inbreker(s) diverse spullen hadden klaargezet om mee te nemen. Voor zover bekend mist de bewoner enkele sleutels en een gsm.

In alle gevallen werd een deur geforceerd om de woning binnen te komen. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Heeft u meer informatie over deze inbraken? Bel dan met de politie op 0900-8844 en geef uw tips door.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F (27-6-2012 om 00:06)
Geen knuppel, das een wapen en daar steken ze je (vreemd genoeg overigens) voor binnen als je daar een inbreker mee van je erf slaat... Nee neem zo'n groot zaklicht (maclite) mee naar boven, 'altijd prijs' en das geen wapen...;-) Ze moeten om te beginnen gewoon met hun poten van je spullen blijven!
Anja (26-6-2012 om 20:07)
Hou die knuppel maar gewoon bij de hand, ze hebben uit je huis te blijven en hun poten van je spullen dus als je ze kan raken raak ze maar knuppel ze niet dood, als dan de politie eindelijk is arriveert kunnen ze ze makkelijker meenemen
Vlissinger (26-6-2012 om 14:18)
En wat kan de politie doen? doe die knuppel maar weer weg, want je zit gewoon vast voor mishandeling dan.
Jo (25-6-2012 om 18:26)
Wanneer doet de politie er iets aan zeg......Mijn knuppel staat naast mijn bed en in de gang.
Cookie-instellingen beheren