Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieseltanks trucks geperforeerd

Toegevoegd: 25-06-2012, 14.08 uur
De brandweer werd ook ingezet voor de lekkage. De brandweer werd ook ingezet voor de lekkage. De brandweer werd ook ingezet voor de lekkage.
De brandweer werd ook ingezet voor de lekkage.
© Foto: Jan de Koning - Bruinisse
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - In de omgeving van de Technologieweg in Bruinisse zijn zondag tussen 16.00 en middernacht gaatjes geboord in de dieseltanks van vrachtauto's die daar geparkeerd stonden.

Bij drie vrachtwagens werden gaatjes geboord in de tanks waardoor de diesel langzaam op straat liep. Bij een andere vrachtwagen bleef het bij een poging. Omdat de dieselolie niet werd opgevangen, lijkt het niet te gaan om diefstal maar om vernieling.


De politie heeft de zaak in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ marco (26-6-2012 om 14:17)
Marco,welke gevolgen? waarom zouden de remmen moeten werken? de brandstoftanks is immers LEEG!
Jedidja (25-6-2012 om 16:15)
Welke gek doet zoiets?? iig een hater van de natuur... wat heb je daar nou aan? als ze het nu nog aftapten. dan is het stelen, maar kun je het nog vaag een heel klein beetje begrijpen, misschien..
Leon (25-6-2012 om 15:27)
Dit is echt ziekelijk..... Mischien dat ze de eigenaar kwaad willen doen maar de gevolgen zijn zo erg groot.
Een chauffeur (25-6-2012 om 15:12)
Misschien zijn de omwonenden wel boos omdat de vrachtauto's daar geparkeerd staan?????????????
Marco (25-6-2012 om 14:29)
Ik hoop dat de dader snel wordt gevonden. En dan poging tot doodslag ten laste leggen ! Je moet niet nadenken over de gevolgen als deze wagens op maandagochtend vroeg waren gaan rijden. De remmen zouden niet werken, de banden glad. En dan de medeweggebruikers die ook over het spoor zouden rijden.
Cookie-instellingen beheren