Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Ruiten ingegooid Sint Annaland

Toegevoegd: 25-06-2012, 21.37 uur
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Sint Annaland diverse vernielingen gepleegd. De politie is op zoek naar getuigen.


Vermoedelijk zijn de vernielingen gepleegd door dezelfde dader(groep). Door het dorp verspreid zijn namelijk ruiten ingegooid. In de Julianastraat werden gaten gegooid in een grote voorruit van een woonkamer. De bewoners werden om ongeveer 03.00 uur wakker van harde knallen en glasgerinkel. Toen zij gingen kijken wat er aan de hand was, bleek de ruit van hun kamer ingegooid te zijn. Er zaten diverse gaten in de ruit.

In de Hoenderweg werden bewoners een kwartiertje eerder ruw uit hun slaap gehaald. Ook hier bleen een ruit te zijn ingegooid. Ook een nieuw te bouwen winkel werd niet ontzien door de daders. Hier werd op zondagmiddag ontdekt dat er ook een ruit was vernield. In de Hoenderweg werd ook een net om lading mee af te dekken uit de laadbak van een auto weggenomen.

De Zeeuwse politie is op zoek naar mensen die iets meer kunnen vertellen over deze drie vernielingen en de diefstal. Weet u iets meer van de vernielingen, meld u dan op het politiebureau in Tholen of neem contact op via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke (28-6-2012 om 11:36)
Vlissingse, ik kom uit een tijdperk waar men nog normen en waarden kende. Uitgaan prima, lol prima maar dit soort dingen komt toch voort uit excessief drankmisbruik!!
Vlissingse (27-6-2012 om 22:48)
Wil niet zeuren hoor maar waar staat er ergens dat die daders gezopen hebben? er zijn genoeg groepen die gewoon zonder iets te drinken van die idiote dingen uit gaan halen. @ marijke:kroegen dicht om 24.00uur? uit welk tijdperk kom jij?horeca heeft hier niks mee te maken
Marijke (27-6-2012 om 20:14)
Jan, je kan je boterham óók verdienen en in de gaten houden hoeveel je schenkt en wanneer het genoeg is. De horecaondernemer is óók inwoner van zo'n dorp dus wel degelijk betrokken bij zijn dorp hoop ik. Dus zeggen dat het zijn probleem niet is klopt van géén kanten!!
Frans de Stallander (26-6-2012 om 17:27)
Jan ik zou wel eens willen weten wie dat roept de hoogste tijd ,als je zaterdag,s nachts op het Havenplein komt is er 1 horecagelegenheid gewoon tot half 4 open,en friet bakt voor iedereen die wil.zodoende is het de hele zaterdagnacht overal rumoerig.heel jammer.!!
Jan (26-6-2012 om 09:36)
Hallo Marijke ga niet met je vinger wijzen ,deze horecagelegenheden die moeten ook hun boterham verdienen maar ga nu en dan niet!!!en hen de verwijten op de schoot leggen dit is het makelijkse,en in werkelheid is het hun probleem niet wat er voor de rest in het dorp gebeurt maar denk even na AUB
Jan (26-6-2012 om 07:28)
En wie krijgt hier de schuld weervan straks ,de cafe eigenaar want dat is het makelijkste in dit geval want ze komen zogenaamd bij hem vandaan om deze tijd ???HOOGSTE TIJD ROEPT HIJ EN DIT ROEPT HIJ AL VOOR 50 JAAR, maar dit wilt hij ook niet vandalisme want daar heeft hij ook niets aan
Cookie-instellingen beheren